ALATES 35€ ON EESTISISENE TRANSPORT SULLE TASUTA!

0

Sinu ostukorvis ei ole ühtegi toodet.

02. April 2020 1 minutit

Mul on alati nii keeruline vastata küsimusele, kui pikk on toaparfüümi nö eluiga, sest see oleneb täiesti ruumi suurusest, minu soovituste rakendamisest ja mitmest muust pisidetailist. Kuigi ise ütlen alati igaks juhuks selliseks minimaalseks lõhnamisajaks kuni 30 päeva siis saan tihtipeale positiivset tagasisidet, kuidas tuba lõhnab imeliselt ka kolm-neli või lausa 5 kuud!

Siin on aga minu väikesed soovitused, kuidas toaparfüümide eluiga võimalikult palju pikendada!

♡ Kui pisikeste pulkadega toaparfüüm on loodud pigem riiuleid kaunistama ja väiksemat tuba lõhnastama, siis pikad pulgad on ideaalsed pisut suuremasse ruumi või koridori!

♡ Lõhna intensiivistumiseks võib purki aegajalt loksutada - nii seguneb aroomisegu õliga ja hakkab tokikestest taas "üles ronima"! 

♡ Pulki võib ca iga kahe nädala tagant ümber keerata ja voilà, lõhnab jälle nagu uus!

♡ Ühe meie nutika tellija nipp - kui toaparfüüm kaotab täielikult enda lõhnamise, siis võib purki lisada hästi natukene sooja vett ja see pisut taaselustab teda!

♡ Aseta kodulõhnastaja lahtise akna lähedusse  - värske õhk ja tuul aitavad aroomil levida!

... & kui oled kõik need nipid-trikid läbi katsetanud ja toaparfüüm kohe kuidagi enam ei lõhna, siis vala õlisegu välja ja jäta purgike alles, et saaksid selle taaskasutuse mõttes meile messidel-laatadel tagasi tuua ja premeerime Sind pisikese soodustusega!

Mõnusaid lõhnaelamusi,
Sandrelle

 Aitäh armas pildi autor, Janeli Järvelill! ❤



Also in BLOGI

💙💛 Aitäh, et andsid enda panuse Ukraina heaks!
💙💛 Aitäh, et andsid enda panuse Ukraina heaks!

07. March 2022 1 minutit 0 kommentaari

Mul on suur rõõm teatada, et Ukraina heaks loodud kollaste koorijate kombod said teie poolt soojalt vastu võetud ning tegutsesite kiiresti, et anda omapoolse panuse aitamaks inimesi nende raskel ajal.
JÄTKA LUGEMIST
Kuidas küünalde eest hoolitseda ja neid õigesti põletada?
Kuidas küünalde eest hoolitseda ja neid õigesti põletada?

01. April 2020 1 minutit 0 kommentaari

Tänavune kevad on saabunud hoopis teisiti, kui iial varem ja seetõttu mõtlesin jagada olulisi soovitusi, kuidas enda kodust miljööd hubasemaks muuta ning enda küünaldest maksimum võtta!
JÄTKA LUGEMIST
Sandrelle Beauty esimene Ilu sõnum - kuidas meil läks?
Sandrelle Beauty esimene Ilu sõnum - kuidas meil läks?

28. May 2019 9 minutit 0 kommentaari

Huh, ja ongi Sandrelle Beauty täitsa esimene Ilu sõnum seljataga! Oli tohutult põnev kogemus ning kartmiseks ei olnud üldse põhjust. Etteruttavalt võin öelda, et nii palju seiklusi ei ole minu elus juba ammu olnud! See postitus tuleb sel korral päriselt VÄGA pikk!
JÄTKA LUGEMIST