ALATES 35€ ON EESTISISENE TRANSPORT SULLE TASUTA!

0

Sinu ostukorvis ei ole ühtegi toodet.

01. April 2020 1 minutit

Tänavune kevad on saabunud hoopis teisiti, kui iial varem ja seetõttu mõtlesin jagada olulisi soovitusi, kuidas enda kodust miljööd hubasemaks muuta ning enda küünaldest maksimum võtta.

Kuidas enda küünalde eest kõige paremini hoolitseda?

♡ Lõika-lõika-lõika! See on nii oluline... Alati, ka enne uue küünla süütamist lõika tahid pisut, umbes 0.5 cm lühemaks. Nii ei lähe küünal tahmama, ei aja musta tossu ega muutu otsast krobedaliseks ehk "seenetaoliseks" moodustiseks. Mina jätan alati tahid puhtalt ilusa välimuse tõttu pisut pikemaks, ent kindlasti tuleks neid enne põletamist alati natuke lühemaks lõigata.

♡ Püüa küünalt alati põletada nii,
et kogu pealispind sulaks ühtlaselt ära ehk ära pane küünalt põlema ainult korraks, anna talle vähemalt pool tunnikest aega - nii hoiad ära küünla "auku" põlemise.

♡ Kahe tahiga küünla puhul
pane korraga põlema mõlemad tahid - see tagab küünla ühtlase põlemise.

♡ Soovitan küünalt põletada maksimaalselt kaks tundi
, kuid kindlasti mitte üle kolme tunni! Kuigi olen küünlad valanud tugevasse, väga kvaliteetsesse klaasi, võib kuumus teha trikke ja ka kõige kõvema klaasi purustada.

♡ Küünalt liiga kaua põletades
või mitte trimmides võivad tahid "kronksu" ja vaha sisse peitu minna - sellisel juhul võta appi näiteks pliiats või sushipulk ja nokitse taht välja.

♡ Püüa küünal asetada seinast
veidi kaugemale ja teistest asjadest eemale: säti see võimalusel kuumaalusele või nii, nagu pildil näidatud ehk kaane peale.

♡ Ära kunagi jäta küünalt järelevalveta
või lahku kodust ilma, et oleksid selle kustutanud. Ja kuitahes sossu olemine õhtuti ka ei oleks, ära tee iluund enne seda, kui oled küünla ära puhunud!

Sossusid õhtuid teile,
Sandrelle


Also in BLOGI

💙💛 Aitäh, et andsid enda panuse Ukraina heaks!
💙💛 Aitäh, et andsid enda panuse Ukraina heaks!

07. March 2022 1 minutit 0 kommentaari

Mul on suur rõõm teatada, et Ukraina heaks loodud kollaste koorijate kombod said teie poolt soojalt vastu võetud ning tegutsesite kiiresti, et anda omapoolse panuse aitamaks inimesi nende raskel ajal.
JÄTKA LUGEMIST
Pikenda enda toaparfüümi eluiga nende nippidega!
Pikenda enda toaparfüümi eluiga nende nippidega!

02. April 2020 1 minutit 0 kommentaari

Mul on alati nii keeruline vastata küsimusele, kui pikk on toaparfüümi eluiga. Kuigi ütlen minimaalseks lõhnamisajaks kuni 30 päeva siis saan tihtipeale tagasisidet, kuidas tuba lõhnab imeliselt ka kolm-neli või lausa 5 kuud!
JÄTKA LUGEMIST
Sandrelle Beauty esimene Ilu sõnum - kuidas meil läks?
Sandrelle Beauty esimene Ilu sõnum - kuidas meil läks?

28. May 2019 9 minutit 0 kommentaari

Huh, ja ongi Sandrelle Beauty täitsa esimene Ilu sõnum seljataga! Oli tohutult põnev kogemus ning kartmiseks ei olnud üldse põhjust. Etteruttavalt võin öelda, et nii palju seiklusi ei ole minu elus juba ammu olnud! See postitus tuleb sel korral päriselt VÄGA pikk!
JÄTKA LUGEMIST